Skip to content Skip to footer
Brands to Clients

Pasiune. Calitate. Expertiză

Bun venit în lumea afacerii noastre! Suntem pasionați de ceea ce facem și ne dorim să împărtășim cu tine povestea noastră.
Suntem o echipă tânără și plină de energie care pasionată de a crește branduri în industria alimentară. Am dezvoltat o gamă de produse delicioase care au reușit să ajungă la comunitățile de români din toată Europa.

Pasiune, calitate și expertiză sunt trei elemente esențiale pentru a ajunge la succes în industria alimentară. Bogdan Colea, fondatorul startup-ului Brands to Clients (BtC), știe acest lucru mai bine ca oricine, îmbinând 20 de ani de experiență în domeniu cu pasiunea sa pentru creșterea vânzărilor. Cu o carieră vastă la nivel executiv în companii de top din industria alimentară, Bogdan s-a dedicat acum dezvoltării propriilor branduri și încurajării producătorilor locali.

La Brands to Clients, ne străduim să devenim un jucător important atât pe piața națională, cât și pe cea internațională, prin intermediul portofoliului nostru de branduri de înaltă calitate. Ne mândrim cu produse autohtone, realizate folosind rețete tradiționale și suntem dedicați promovării acestora în întreaga lume. 
În plus, ne oferim expertiza și serviciile de consultanță în business pentru a ajuta și alte mărci  să-și dezvolte afacerile și să atingă obiectivele de vânzări. Suntem partenerul de încredere pentru brandurile care doresc să treacă la nivelul următor și să-și atingă potențialul maxim.”

Deci, dacă dorești să devii un lider în industria alimentară și să creezi produse de înaltă calitate, nu ezita să ne contactezi. Suntem aici pentru a te ajuta să-ți realizezi visele și să-ți îndeplinești obiectivele de afaceri!

Povestea de succes Ploo’n Gură

La sfârșitul anului 2020, s-a născut brand-ul Ploo'n Gură din dorința de a oferi produse renumite din bucătăria românească comunităților de români din diaspora. Într-un timp foarte scurt, acest brand a reușit să se extindă în mai multe țări europene, fiind astfel realizată viziunea fondatorului Bogdan Colea. Astăzi, Ploo'n Gură este un brand apreciat și savurat de românii din Spania, Italia, Anglia, Belgia, Olanda, Luxemburg, Franța și Elveția. Pe piața internă, acesta poate fi găsit pe platforma Freshful, Plai Cash&Carry Brasov, Supermarketul La Cocos și în rețeaua de magazine Profi.

În plus față de brandul Ploo'n Gură , start-up-ul a dezvoltat alte două branduri proprii (Sabor del Mar și Sabor del Chef, produse în Spania de companii de prestigiu) și deține în portofoliu distribuția exclusivă a brandurilor externe, precum Sarasa, Saamix, El Gran Cardenal, Espana, Royal Chef, Vega Sotuelamos, Vega Mancha, Cerdan Caramelos și St. Remio.

Echipa BtC este pregătită să te ajute să-ți dezvolți afacerea în industria alimentară și nu numai. Așadar, hai să ne cunoaștem! Accesează butonul de mai jos pentru a completa formularul de contact și îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

0
Produse
0
Branduri
0
Years
0
Rețele

Avantaje

Colaborarea cu Brands to Clients oferă o serie de avantaje brandurilor din industria alimentară printre care 

Acces la o rețea mai mare de clienți
Expertiza si consultanta specializata
Costuri mai reduse
Oferă clientului mai mult timp de concentrare pe dezvoltarea brandului, reducand sarcinile operationale